Pakketformule voor Professionele Schrijnwerkers

Uw Partner in schrijnwerk op maat

Bij Internio begrijpen we de uitdagingen waarmee zelfstandige schrijnwerkers geconfronteerd worden, vooral als het gaat om de zware investeringskosten voor een modern en digitaal machinepark.

Wij bieden een oplossing als uw partner voor het produceren van kasten en kastelementen. Van concept en ontwerp tot het uiteindelijke schrijnwerk op maat, Internio staat voor u klaar. Onze 16 jaar ervaring in het produceren van keukens, badkamers, winkelinrichtingen, binnendeuren, en meer, stelt ons in staat onze expertise en vakmanschap met u te delen.

Schrijnwerk op maat: onze werkwijze

Ons proces begint bij uw metingen, plannen, schetsen, en materiaalkeuzes. Deze vertalen we naar onze software om interne productietekeningen en materiaaloptimalisaties te creëren, gevolgd door een gedetailleerde offerte.

Na uw goedkeuring gaan we aan de slag in ons geavanceerde machinepark, waar we alle zaag-, frees-, en afplakwerk voor onze rekening nemen.

Wij produceren alles in eigen huis, waardoor we afgewerkte stukken en kastelementen in stockkleuren al binnen twee werkweken kunnen leveren. Indien u kiest voor een bouwpakket wordt elk onderdeel duidelijk geëtiketteerd voor eenvoudige identificatie.

Optioneel nemen wij de montage van de corpussen op ons, voorbereid met alle geïntegreerde beslag, om de plaatsing voor u nog soepeler te laten verlopen.

Uiteindelijk wordt het geheel zorgvuldig verpakt op een pallet, klaar voor afhaling of levering aan uw atelier of werf.

Flexibele afhaling en levering

Afhaling is mogelijk elke werkdag tussen 7u-12u en van 12u30-18u, en op zaterdag van 9u-12u.

We bieden ook de optie voor directe levering aan uw atelier of werf.

Maak kennis met ons machinepark

Heeft u interesse in een persoonlijke rondleiding door onze productiefaciliteit? Deze kan op afspraak geregeld worden, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij uw projecten tot leven brengen.

Internio staat garant voor kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke benadering in elk project. Samenwerken met ons betekent kiezen voor een zorgeloos proces van ontwerp tot realisatie, met de vrijheid om de afwerking en plaatsing in uw eigen handen te houden. Ontdek hoe onze pakketformule voor professionele schrijnwerkers uw projecten naar een hoger niveau tillen.

Contacteer Ons

2 + 6 =

Maak kennis met onze service voor professionelen

Contacteer ons en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in onze productiefaciliteit

Contact

You have Successfully Subscribed!