Interieur op maat

Het interieur van uw dromen

Met Internio gaat uw wens in vervulling. Als specialist in kwalitatief maatwerk verzorgen we uw interieurinrichting tot in de kleinste details. Onze drive? Verfijning, kwaliteit én comfort! Bij elk project gaan we steeds op zoek naar de perfecte interieuroplossing volgens uw wensen en noden. Van kasten tot keukens tot badkamers op maat, met Internio haalt u vakkennis in huis.   

Interieur op uw maat

Van creatief ontwerp tot feilloze afwerking. Samen met onze interieurvormgevers en meubelmakers realiseren wij uw droominterieur. Strak modern of stijlvol klassiek? De stijl van uw uniek ontwerp bepaalt u zelf. In elk interieur ontwerpt Internio een sfeer die bij u past. 

Door onze jarenlange ervaring haalt u kennis en talent in huis en kunnen wij perfect aansluiten op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning. Of u nu droomt van een nieuwe vintage keuken, een slaapkamer met een ingebouwde dressing, een moderne badkamer waar u volledig tot rust kan komen of een volledige renovatie van uw woning, alles wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Internio staat garant voor uw interieurinrichting of totaalinrichting op maat.

Kwaliteit en duurzaamheid

Al onze projecten worden van A tot Z gerealiseerd in ons eigen atelier met onze hoogtechnologische CNC-machines.

Door onze innoverende productietechnieken kunnen wij onze klanten de hoogste precisie garanderen gecombineerd met traditioneel vakmanschap. Wij werken enkel met ervaren vaklui die uit het juiste hout gesneden zijn.  

Spanplafonds

Gezien geen enkel interieur plafond – loos is, bieden wij naast de traditionele plafonds ook spanplafonds aan.
Spanplafond

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Tip

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

9 + 15 =

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!