Kantoor- en projectinrichting

Onze jarenlange expertise en vakmanschap zetten we graag in om professionele ruimtes een ware metamorfose te geven. Van concept tot oplevering, Internio verzorgt fullservice projectinrichtingen voor elk zakelijk interieur. Of het nu om een kantoor, school of horecazaak gaat, wij creëren een (werk)omgeving op maat in een bijzonder en stijlvol interieur naar uw wensen en behoeften.

Kantoorinrichting

Werken in stijl en in alle comfort. Dat doen we uiteraard het liefst in een aangename werkomgeving. Met een gepersonaliseerde kantoorruimte geniet u van uniek maatwerk op basis van uw eigen voorkeuren en beschikbare ruimte(s). De inrichting van uw kantoor moet de juiste uitstraling hebben die strookt met uw bedrijfsidentiteit. 

Samen met onze interieurarchitecten en projectmanagers dragen we graag bij tot een goede werksfeer onder uw medewerkers. Internio neemt uw kantoorrenovatie volledig in handen, van design tot oplevering.

Horeca inrichting

Bij de inrichting van een horecazaak komt heel wat kijken. Met de juiste inrichting kan u zich onderscheiden van de rest en net dat stapje verder gaan. Een goed ingericht restaurant, een gezellige tearoom of een hippe broodjeszaak, alles draait om beleving. Onze specialisten helpen u graag met hun knowhow en ervaring om die belevenissen optimaal te verwezenlijken in uw horecazaak. 

Voor we starten met de inrichting van uw café, bar, restaurant of brasserie, luisteren we graag naar uw verhaal zodat het totaalplaatje klopt. Zo zorgen we ervoor dat zowel u als uw klanten zich thuis voelen in uw zaak.  

Winkelinrichting

Een aantrekkelijke opstelling van uw producten, een uitnodigende ontvangstbalie of een huiselijke sfeer in uw winkel? Met de toenemende online shopping trend moet een winkel vandaag meer dan ooit een meerwaarde bieden aan de offline shoppers. 

De combinatie van een luisterend oor en onze creativiteit en jarenlange vakkennis zorgt voor 100% maatwerk en totaalbeleving in uw winkel of zaak.

Spanplafond

Spanplafonds

Op zoek naar een betere akoestiek? Uitbreiding van het kantoor en de verlichting komt niet meer overeen met de indeling? Het bedrijfslogo moet meer in de kijker? Of op zoek naar een sfeerwand met een combi van logo, verdoken verlichting, én akoestiek? Eén oplossing: Spanwanden en spanplafonds.

Verkennend gesprek

Benieuwd naar wat Internio kan betekenen voor uw zaak of project?

Contacteer ons voor een vrijblijvend verkennend gesprek voor meer informatie over onze kantoor- en projectinrichtingen!

Tip

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

11 + 6 =

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!