Schrijnwerk op maat

Ook voor kleinere schrijnwerkers en aannemers bieden wij een totaaloplossing aan. Van concept tot ontwerp tot schrijnwerk op maat, wij nemen de touwtjes mee in handen en sturen bij waar nodig, steeds in overleg met u. Internio gaat elke uitdaging aan!

Ervaren maatwerk voor totaalprojecten

Omdat elke inrichting van een woning of project 100% maatwerk vraagt, maken wij gebruik van de modernste computergestuurde houtbewerkingsmachines. Dit in combinatie met onze technische knowhow en ons jarenlange vakmanschap zorgt ervoor dat elk project bij ons in goede handen is. Wij leveren al uw binnenschrijnwerk op maat zorgvuldig aan zodat u voor een perfect eindresultaat kan zorgen bij uw klant. Van dressings tot badkamermeubelen tot keukens op maat, geen enkel project is ons te veel.

Spanplafond

Spanplafonds

Zien jullie zelf geen beginnen aan de renovatie van een plafond of het plaatsen van een nieuw plafond? Wij nemen hierin graag het heft in handen en werken met plezier samen met jullie klant naar een gepaste oplossing op maat met onze spandoeken.

Uw betrouwbare partner voor interieurschrijnwerk op maat

Internio is uw Belgische fabrikant voor al uw interieurschrijnwerk op maat. Wij helpen u graag uw plannen uitvoerbaar te maken. Contacteer ons voor een offerte en wij werken een voorstel op maat uit voor u.

Tip

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

8 + 6 =

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!