Spanplafonds

Naast meubilair en de traditionele plafonds doen wij bij Internio ook nog spanplafonds.
Het idee is ontsproten bij de beslissing om totaalinrichting te gaan doen.
Een spanplafond is vaak dé ideale oplossing bij een totale renovatie, maar een spanplafond is veel meer dan dàt!

Het spreekt voor zich dat het niet zo moet zijn dat er een totale renovatie noodzakelijk is om een spanplafond te hangen, wel integendeel. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons terecht énkel voor een spanplafond.

Een nieuw plafond op zich kan je hele bestaande ruimte een totale andere look bezorgen, kan dus een meerwaarde zijn voor alles wat reeds in je interieur aanwezig is en kan eventuele vervelende akoestiek of nagalmen oplossen.
De verlichting kan op een eenvoudige manier herbekeken worden zonder grote breekwerken te moeten doen en/ of kostelijke herstellingen.
Maar ook  bij nieuwbouw kan een spanplafond voor een hele strakke en mooie oplossing zorgen, die bovendien veel sneller zal worden afgewerkt dan een traditioneel plafond, veel properder is in plaatsing, én vaak ook veel goedkoper ten opzichte van een traditioneel geschilderd plafond.

Aanvullend aan de spanplafonds is het ook nog ‘s zo dat er ook spanwanden mogelijk zijn, met of zonder bedrukking, met verlichting achter of zonder, in alle kleuren en vormen.

Laat je inspireren en breng een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal.

Spanplafond
Spanplafond

Voordelen

Naast het feilloos vlakke resultaat zijn er nog tal van bijkomende voordelen bij een spanplafond, – wand:  

  • Een betere akoestiek voor de tv, muziekinstallatie en de algemene beleving in de ruimte. Deze akoestiek kan tevens worden verbeterd door het aanbrengen van akoestische polyestermatten tussen spanplafond en bestaande plafondconstructies.
  • Een garantie van 10 jaar!! op scheuren…terwijl je bij schilderen NOOIT zeker bent van een scheurvrij resultaat.
  • Geen geurhinder na het plaatsen wat in het geval van schilderen of warm plaatsen van een plafond ook niet kan worden gezegd.
  • Eénmaal geplaatst, kun je genieten van een afgewerkt product…Er moeten geen nabewerkingen meer gebeuren…. Het enige wat U nog moet doen is plaats nemen in de zetel en je favoriete Netflix – serie opzetten.
  • De verlichting kan volledig worden herbekeken in functie van de nieuwe situatie, zonder enige beperking en/ probleem.
  • Het plafond kan worden afgewassen.
  • Kan tevens in badkamers, of andere vochtige ruimtes zonder problemen worden opgehangen. Er zijn zélfs anti- bacteriële doeken beschikbaar.
  • Is combineerbaar met elke verlichting, verlichting die trouwens ook bij ons kan worden bekeken en verkregen.
Certificaten
Polyester-Brandnorm (Europees): B-s1, DO ex M1 (En 14716) CE markering/Cert. Internationaal Maritime Org./Cert.Oeko-Tex (Controle op ongewenste stoffen) A+ Certificaat van lucht comfort. “Bevat geen weekmakers!”
Materiaal
Polyestergaas met polyurethaan coating-Ecologisch product, zonder soepele PVC, 90% Bio afbreekbaar. Door de sterke structuur is de bekleding van “Clipso” 15 tot 20 keer sterker dan een PVC folie.
Uitzicht
Zonder lasnaad mogelijk tot een max. breedte van 5.10m breed, één perfecte strakke en homogene structuur. Bij bredere plafonds is een minimale voeg noodzakelijk. We zakken met een spanplafond ongeveer 4 cm ten opzichte van de bestaande plafondhoogte.
Plaatsing
Steeds op kamertemperatuur, er is dus geen enkel gevaar voor meubels, ramen of dubbele beglazing. Tijdens de plaatsing is er ook geen geurhinder. (geen ventilatie nodig na plaatsing). Het bestaande plafond dient weliswaar wél vrij te zijn van stof en luchtdicht, of dient te worden afgedekt met plastic folie
Onderhoud
Deze innoverende spanplafonds zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Tevens hebben ze de eigenschap dat ze afwasbaar én zelfs overschilderbaar zijn.
Garantie
Een garantie van 10 jaar op scheuren en doorhangen van het plafond. Een garantie van 10 jaar op de constructie en plaatsing
Spanplafond in wasruimte

Verkennend gesprek

Benieuwd naar wat Internio kan betekenen voor uw zaak of project?

Contacteer ons voor een vrijblijvend verkennend gesprek voor meer informatie over onze kantoor- en projectinrichtingen!

Tip

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

10 + 6 =

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!