Over ons

Hoe het begon

Creativiteit, ervaring en vakmanschap zijn de bouwstenen waarmee Steven Vander Haeghen sinds 2008 aan de weg timmert. Samen met zijn jonge, dynamische team kwam Schrijnwerkerij Vanderhaeghen tot leven en zorgden ze voor schrijnwerk op maat voor interieurinrichting en kwalitatief buitenschrijnwerk dat tegen een stootje kan. Een schrijnwerkerij waar met veel liefde voor houtbewerking aan de slag gegaan wordt. 

Omdat de vraag naar gespecialiseerd interieurontwerp- en uitvoering op maat steeds groter werd, stond Steven erop een eigen vennootschap op te richten. Internio werd een feit en groeide ondertussen uit tot een vaste waarde in de interieursector.

Eigen atelier

In ons eigen atelier werken met de meest innovatieve en performante machines zodat wij u uiterste precisie en kwaliteit kunnen garanderen. Dankzij de combinatie van onze traditionele houtbewerkingsmachines en onze ultramoderne CNC-machines brengen we elk project tot een goed einde. Elk maatmeubel wordt volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Betrouwbare partner voor uw interieuroplossing op maat

Internio is uw Belgische interieurspecialist voor (ingebouwde) kasten, badkamerkasten, kleerkasten, wandkasten, dressings, vestiaires, keukens tot de functionele inrichting van uw kantoor, winkel, apotheek of horecazaak. Strak modern of stijlvol klassiek? De stijl bepaalt u volledig zelf! 

Met een ervaren team van specialisten staan wij voor u klaar om u in al uw projecteren te adviseren en bij te staan. Dankzij onze jarenlange ervaring en drive begeleiden we u van ontwerp tot oplevering naar het interieur van uw dromen. U vraagt, wij realiseren. Samen creëren we een uniek project.

Onze troeven

  • Passie en jarenlang vakmanschap
  • Totaalaanpak van concept tot oplevering
  • Persoonlijke benadering: Advies op maat
  • Transparante planning en budget
  • Hoogwaardige materialen
  • Alles in eigen atelier
  • Begeleiding door een ervaren interieurarchitect
  • Technische uitwerking door een meubelgoeroe
  • Fabricaat door vak- en ambachtsmensen
  • Plaatsing door eigen plaatsers

Nazorg is onze waarborg

Uw warme thuis, onze specialisatie. Ook na oplevering streven wij naar een optimale dienstverlening voor onze klanten. Als vakmannen blijven we ook achteraf verantwoordelijk voor ons geleverde werk. Tevredenheid en comfort komt bij Internio steeds op de eerste plaats!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw interieurontwerp?

Voor een passend ontwerp is er een band nodig tussen klant en ontwerper. Daarvoor moet je eerst wat voeling krijgen met wie er schuilgaat achter degene die de ideeën voor jullie moet uitwerken.

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tip

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!