Zwembadcover/ Zitbank

Vraag van de klant

Klant wil graag een zwembadcover en een bank op maat.

Oplossing van Internio

Niet onmiddellijk Interieur, maar trouwe klanten en dus doen we een extra inspanning. Bovendien hebben we met Schrijnwerkerij Vander Haeghen als zusterbedrijf de know – how in huis om ook de buitenwerken te verzorgen, dus… Aanpakken dat probleem. Gezien het hier een stadstuin betreft, en elke vierkante meter moet worden benut, ben ik het idee van de zwembadcover en de zitbank gaan combineren. Waar moet je immers met die zwembadcover naartoe, eenmaal die open ligt? Juist, daar gaan we een zitbank van maken. Resultaat: Zie tekeningen en foto s. Sommige dingen behoeven niet veel uitleg.

Ter info: We zijn inmiddels vanwege het enthousiasme over de covers aan een aanvullend project bezig waarbij zitplaats en opbergbakken in hetzelfde materiaal als de covers worden uitgewerkt. De muren rond de tuin worden eveneens door Schrijnwerkerij Vander Haeghen bekleed en een tuinberging en Barbecue – meubel zijn inmiddels ook in opbouw. Eindresultaat: Zie binnenkort eveneens hier tussen de projecten.

""De zwembadcovers zijn heel goed geplaatst en ze doen wat ze moeten doen: Extra ruimte bieden én het zwembadwater beschermen tegen vuil en koude. Dank voor de originele en mooie oplossing.""

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!