Winkelruimte…

Vraag van de klant

De ruimte stond leeg, dus de klant wou hiermee iets doen. De functionaliteit  van de ruimte werd opgesplitst in twee delen. Enerzijds naailes geven en anderzijds verkopen van kleine, originele interieurspulletjes?

 

Oplossing van Internio

Gezien het hier letterlijk gaat om een konijnenpijp, ‘t is te zeggen een hele lange maar tevens smalle ruimte, heb ik centraal een blok gezet waarop alles zal gebeuren. Het blok loopt door over de twee ruimtes, verbind ze, en zorgt tevens voor een barrière van de ene ruimte naar de andere. Het is immers niet de bedoeling dat de klanten vanuit de winkel zomaar in de ruimte voor het naaien gaan lopen, maar het mag wel gezien worden. Een beetje zoals een open keuken in een restaurant zeg maar. Bij wijze van amuse gueule heb ik alvast de meer dan realistische renderingen geplaatst. Het hoofdgerecht, meer bepaald de échte foto ‘s maak ik wereldkundig van zodra die er zijn.

" Is pas sinds vorige week geplaatst. Binnenkort opening. Van zodra de quote' s binnen lopen plaats ik ze online, inclusief bijhorende foto s"

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!