Wandmeubel/Werkplaats

Vraag van de klant

Klant woont in een industrieel pand, een loft.
Bij aanvang van de Covid periode moest iedereen thuis werken en dus kregen we veel de vraag om een werkplaats, kantoor, bureau in te richten of te ontwerpen.

 

Oplossing van Internio

Thuiswerk: Bij deze klant was het niet anders, doch “het mocht toch wel iets anders zijn”. De klant heeft twee chaises longue staan van Charles Eames. Het industriele karakter van het pand samen met de warmte van de houtsoort Palissander waaruit ook de schelp van de twee iconische stoelen is vervaardigd deed me besluiten om het niet verder te gaan zoeken. Blauwe warm gewalste staalplaat, samen met Palissander gekleurd naar de schelp van de stoelen, en verniste zwarte MDF hebben geleid tot een heel fraai eindresultaat. Ik weet niet of we de tand des tijds even goed zullen doorstaan als de stoelen van Charles Eames maar dat het er voorlopig mag naast staan vind ik al lang voldoende.

"Ik herinner mij dat de klant met de Covid - problematiek lang heeft moeten wachten. Een beter quote als "wachten loont", kan ik zelf dus niet verzinnen."

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!