Thuiskantoor inrichten

Vraag van de klant

Als je zelfstandig bent is het natuurlijk ook belangrijk dat de papierwinkel in orde is en opgevolgd blijft als je thuis komt. Daarvoor heb je thuis een goed ingerichte ruimte nodig. Als dat dan ook nog op een originele en esthetische manier kan is er maar eentje die klaagt. De vrouw des huizes, omdat manlief voortaan alle tijd in zijn bureau doorbrengt. 😏

Het behangpapier is niet door ons verzorgd, maar het bureau inclusief de bijhorende kast en printerruimte is gelabeld met “Internio”.

Oplossing van Internio

Het betrof hier een langwerpige smalle ruimte, dus hebben we alles tegen de langse muur geplaatst. De kast is makkelijk bereikbaar van aan de werkplek. De printer staat in het verlengde van het bureau, en tóch wat uit het zicht. Het lange werkvlak schiet door voorbij de retour van het bureau teneinde ook het scherm op een comfortabele afstand te kunnen plaatsen van de gebruiker. Dat doorlopende deel is eveneens demonteerbaar om indien nodig de deur naar buiten tóch nog volledige te kunnen opendraaien.

"Het heeft iets gekost maar het is elke euro waard!"

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!