Nóg een thuiskantoor

Vraag van de klant

De échte vraag van de klant was om hetzelfde te hebben als bij zijn neef. Ik heb iets helemaal anders gedaan. T resultaat zie je bij de quote van de klant.

Oplossing van Internio

Opnieuw iemand met zelfstandig statuut. Vraag was werkplaats voor twee, ontvangst van de klant, plannen bekijken, en max aan bergruimte…. En vooral al het voorgaande in een eerder beperkte ruimte…

Ik heb moeten zwoegen, ik geef het toe. Maar ik ben zelf heel erg tevreden met het eindresultaat. Origineel, veel plaats, alle vragen van de klant zijn beantwoord, en ondanks alle toestellen zie je geen enkele elektrische kabel meer lopen.

Jammer dat we hier geen spanplafond ook hebben mogen hangen, want dàt had het helemaal afgemaakt natuurlijk.

"Het is nog 100 keer beter als bij mijn neef."

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!