Masterbedroom en baby – kamer

Vraag van de klant

Maximale bergruimte, op beide kamers.

Oplossing van Internio

Gezien de verdieping onder het dak ligt, hebben we natuurlijk te maken met die vervelende dakhellingen. Maar als je van de nood een deugd maakt kan ook hieronder iets mooi gecreëerd worden. En gezien iets moois maken even lang duurt als iets lelijks maken hebben we natuurlijk voor dat eerste gekozen. Het resultaat was: Super gelukkige ouders, én enthousiaste toekomstige grootouders. Hoe de baby er inmiddels tegenover staat weet ik niet maar van zodra zij het kan vertellen, plaats ik een update….

"Ik citeer oma effe: "Maaike en Glenn en ze zijn zeer tevreden over de kasten (maar zitten al oooovervol schrijft ze 😊)". Dat betekent binnenkort bijbestellen!"

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!