Dressoirkast op maat

Vraag van de klant

Klant vraagt om een wandkast / dressoir / rek tegen de uur in de leefruimte. In bijlage zit een foto van de muur waartegen de kast moet komen.

Oplossing van Internio

Al gauw gaat bij mij het idee groeien om een zwevende dressoir te ontwerpen die exact dezelfde maten heeft als het ontbrekende stuk tussen sokkel en bovenbouw van de haardwand. Tevens in dezelfde materialen en kleuren. Het eindresultaat is dat de kast als het ware van tussen de schouw en de haard is geschoven, en vervolgens tegen de wand is opgehangen.

"Beste Marc, Ik ga jouw idee volledig volgen. Ik wil niets afdoen van jouw ontwerp. Wij werken echt graag met jou samen dus voor ons een kleine moeite. We zijn vooral fan van jouw persoonlijke aanpak en mooie ontwerpen. We appreciëren enorm de moeite die je al in onze projecten hebt gestoken. Je hebt ons huis écht al een meerwaarde gegeven met zaken waarvan we eerst niet eens van plan waren om te doen!"

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!