Bureau in de leefruimte

Vraag van de klant

Mijn man werkt veel thuis, en gezien we geen afzonderlijke kantoorruimte hebben, willen we een bureau dat in de leefruimte past.

Oplossing van Internio

We spreken van een leefruimte op verdieping. Het kernbegrip in de woning is ruimtelijkheid. Van beneden zie je door de glasleuning op de vide, ook de leefruimte.
Dat betekent dat ook de onderzijde van het bureau zichtbaar is. Gezien ik die ruimtelijkheid van die glasleuning niet wou doorbreken met een poot van het bureau ben ik beginnen nadenken hoe ik de glasleuning kon gebruiken als poot…. en dat heeft geresulteerd in een uniek bureau dat aan de ene zijde is ondersteund door een element in de woning dat al aanwezig was, eveneens strak is van vormgeving, sfeerlicht herbergt, én een uitzonderlijk groot werkvlak biedt aan de man des huizes. Vanwege de strakke vormgeving en de originele ophanging doet het bureau nu tevens dienst als eyecatcher wat inhoudt dat Mijnheer ook verplicht is om de clean desk policy ook thuis te hanteren, waarmee Mevrouw natuurlijk ook tevreden is. Kortom: Iedereen gelukkig!

PS. De vloerverwarming kwam tevens naar boven onder het bureau tegen de muur, en dit hebben we netjes achter een geribbelde omkasting weg gestoken. Toegankelijk indien nodig en als alles zal mee geschilderd zijn met de muren, ook esthetisch passend binnen het geheel. Niemand die aan het eind nog zal vermoeden dat daar leidingen achter zitten.

""Nooit gedacht dat de keuze destijds voor een glasleuning zou resulteren in een ophanging voor een bureau. Super origineel!""

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!