Brievenbussen in een gemeenschappelijke woonst

Vraag van de klant

De dame des huizes heeft smaak en wenst een aantrekkelijke oplossing voor de brievenbus in de gemeenschappelijke hall van een mooie statige woning in hartje Gent.

 

Oplossing van Internio

Het resultaat van een uitvoerige dialoog met haar was een origineel meubeltje, dat plaats biedt voor 5 brievenbussen, 1 parlofoon, verlichting, en eventueel een ruimte voor het achterlaten van een klein pakketje of de krant. Het was maar een woord. Een foto van hoe het was en hoe het is geworden. Ik ga jullie zelf laten bepalen of het een verbetering is… .

"Niet echt een quote, maar we zijn nu bezig aan een badkamer voor haar dus ik durf te vermoeden dat ze heel erg tevreden zijn."

Verkennend gesprek

Net omdat uw interieur zo persoonlijk is, is het verkennend gesprek met onze interieurarchitecten een onmisbare stap om tot een succesvolle samenwerking te komen. 

Benieuwd naar wat onze vakspecialisten voor u kunnen betekenen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of laat je inspireren in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Welkom in onze nieuwe toonzaal!

Je bent nog één klik verwijderd van de poort naar inspiratie voor je eigen interieur. Ik kijk ernaar uit om jullie in onze toonzaal te mogen begroeten!

Maak een afspraak

You have Successfully Subscribed!